Barion Pixel

SZAT ClearWater Original K3 nitrátmegkötő műgyanta 350-750l

10995 Ft

SZAT Clear Water Original nitrátmegkötő műgyanta – Édes vízi akváriumokhoz a káros nitrát tartalmú anyagok eltávolításához A SZAT Clear Water szűrőbetét használata a kristály tiszta víz titka! Egyedülállóan többször regenerálható!

Elfogyott

Cikkszám: 3KKK Kategóriák: ,

Leírás

SZAT Clear Water Original nitrátmegkötő műgyanta – Édes vízi akváriumokhoz a káros nitrát tartalmú anyagok eltávolításához
A SZAT Clear Water szűrőbetét használata a kristály tiszta víz titka! Egyedülállóan többször regenerálható!

Halaink anyagcseréjének során káros anyagokkal terhelik a vizet, melyek idővel az akvárium vizében felhalmozódnak (barnássárga elszíneződés a vízben). Ezek a nirogéntartalmú anyagok a halak véráramába kerülve megbénítják az oxigénszállító vörösvérsejteket, és halaink a megfelelő oxigénellátottság ellenére fulladásos tünetek küzt elpusztulhatnak. A túl sok nitrogén a növényeknek is káros, melyet a sárguló leveleik mutatnak.

A Clear Water műgyanta felületaktív anyagai képesek megkötni a nitrátokat és a niráttartalmú anyagokat, így az kristálytisztává teszi a vizet. Kellemes látványt biztosít ezzel számunkra, egyben kellemesebb környezetet teremt halaink számára és az így kialakult jobb fényviszonyok következtében növényeink is jobban fejlődnek. Segítségével a vízcsere mindaddig elhúzható, amíg az akvárumvízben a káros anyagok okozta barnássárga elszíneződés újra nem jelentkezik.

Helyezze a nitritekkel túlterhelt vízbe a Clear Water műgyantát lehetőleg a vízforgató vagy a szűrőberendezés közelébe. Az akvárium méretétől függően néhány nap alatt a műgyanta megköti a nitrátokat, ezt jelzi a tiszta víz és a műgyanta barnás elszíneződése is. Az így elszíneződött műgyantát helyezze magas koncentrációjú sósvízbe melyben az 12-24 órán belül regenerálódik és újra felhasználható lesz.

Erősen túltelepített akváriumokban használjunk az ajánlott méretnél egyel nagyobb kiszerelést, a megfelelő eredmény érdekében!

További információk

Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.