s

Üzlet

 /  / Macska száraz tápok / Cat Chow Kitten csirkében gazdag száraz macskaeledel 1,5 kg

Cat Chow Kitten csirkében gazdag száraz macskaeledel 1,5 kg

Kitten, csirkében gazdag, száraz

Cikkszám: 5997204513984 Kategória:

Leírás

Teljes értékű állateledel kölyökmacskák számára
Az anyatejben természetesen megtalálható DHA-t tartalmaz, ami segít támogatni kismacskája agyának és a látásának fejlődését.
Vemhes és szoptatós macskák számára is alkalmas.

Etetési útmutató:
A megfelelő mennyiségű mindennapi vízfogyasztás elengedhetetlen kedvence egészségének érdekében.
Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!
Ajánlott napi mennyiség kölyökmacskák számára (g/nap):
Napi etetés (A macska életkora) Etetett mennyiség (g/nap) Étkezések száma
6-12 hetes 50-70 2-3 étkezés*
3-6 hónapos 70-80 2 étkezés*
6-12 hónapos 80 2 étkezés* 3-4 hetes korban vezetendő be.
*Kezdetben a könnyebb rágás érdekében keverjen az eledelhez vizet. Növelje a mennyiséget, amikor a kölyökmacska elkezd többet enni és csökkentse a hozzáadott víz mennyiségét, amikor a kiscica már képes önmagában is megenni az eledelt. A kölyökmacskák igényei különbözőek lehetnek, ezért függően aktivitási szintjüktől és fizikai állapotuktól előfordulhat, hogy az ajánlott napi etetések számát és az etetési mennyiséget módosítani kell.

Analitikai összetevők:: Fehérje:: 38,0%, Zsírtartalom:: 13,0%, Nyershamu:: 8,0%, Nyersrost:: 2,5%, DHA:: 0,011%, Adalékanyagok:, Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:, NE/kg:, Vit. A:: 17000, Vit D3:: 1400, Vit E:: 120, mg/kg:, Vas(II)-szulfát monohidrát:: (Fe: 64), Vízmentes kalcium-jodát:: (I: 2,1), Réz(II)-szulfát pentahidrát:: (Cu: 12), Mangán-szulfát monohidrát:: (Mn: 6,9), Cink-szulfát monohidrát:: (Zn: 90), Nátrium-szelenit:: (Se: 0,14), Taurin:: 1150, Antioxidánsok

Gabonafélék* (teljes kiőrlésű gabona 32%), Hús és állati származékok (30%, melyből 14% csirke), Növényi fehérjekivonatok, Olajok és zsírok, Zöldségek* (2% szárított cikóriagyökér; 0,07% szárított sárgarépa, egyenértékű 0,4% sárgarépával; 0,07% szárított borsó, egyenértékű 0,4% borsóval), Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok, Élesztők* (0,3%), * Természetes összetevők

A Purina® Cat Chow® gondosan összeállított formulája magas minőségű fehérjét és olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint borsó, sárgarépa, teljes kiőrlésű gabonafélék, cikória és élesztő. A Cat Chow® csirkében gazdag, és az összes fehérje több mint 50%-a állati eredetű, hogy kielégítse macskája természetes igényeit. A receptúra cikóriát is tartalmaz, amely természetes prebiotikumforrásként igazoltan segít javítani az egészséges emésztést, hogy macskája még jobban hasznosíthassa a táplálékot. A macskatáplálás terén 1926 óta szerzett több évtizedes tapasztalatunkat felhasználva alkottuk meg a Cat Chow® 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott állateledelt, amely minden szükséges tápanyagot tartalmaz, amelyre macskájának az örömteli és egészséges élethez szüksége van.

 

Minőségét megőrzi (hónap/év), gyár regisztrációs száma, gyártási tételszám: lásd a csomagoláson.

További információk

Kiszerelés

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed