Barion Pixel

Bburago Jr. – Jeep Wrangler #49400

4995 Ft

A Jeep Wrangler terepjáró vidám sárga színével már azonnal játékra hívja a gyerekekt, de további funkciói igazi meglepetéseket tartogatnak az autózás kicsi szerelmeseinek.

2 készleten

- +
Cikkszám: 4893998812016 Kategóriák: ,

Leírás

A Bburago modell autói híresek kiváló minőségükről, részletes kidolgozásukról és a legmenőbb autó modellek kicsinyített másolatainak élethű megalkotásáról. Ez a klasszikus terepjáró a legkisebbeknek készült, minden olyan fontos funkcióval és kidolgozással, mely szükséges ahhoz, hogy kicsik is biztonságosan és örömmel játszanak vele. A Jeep Wrangler terepjáró vidám sárga színével már azonnal játékra hívja a gyerekekt, de további funkciói igazi meglepetéseket tartogatnak az autózás kicsi szerelmeseinek.
A terepjáró modell autó ugyanis nemcsak gyerekformába öntött tökéletes mása nagy testvérének, de mozgó kerekeinek köszönhetően szabadon lehet tologatni, sőt mi több, fény-és hangeffekteket is lehet vele produkálni. A játékautó tetején lévő gombot megnyomva a fényszórók elkezdenek világítani, de ez még nem minden! A kocsi igazi motorhangot is kiad, mintha csak a sofőr beindítaná a motort! Indulhat is a terepjárózás a gyerekszoba dimbes-dombos pályáján!
A játék mérete: 30x15x20 cm

További információk

Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.