Barion Pixel

Bburago Jr. – Ferrari visszafordulós autó #53283

4995 Ft

Ez a tűzpiros sportautó épp akkora és épp olyan markolnivaló felületekkel rendelkezik, hogy a babák könnyedén és biztonságosan tologathassák.

1 készleten

Cikkszám: 4893998853019 Kategória:

Leírás

A kisautók szakértője, a Bburago olyan formában alkotta meg ezt a legkisebbeknek szánt menő Ferrarit, hogy az a lehető legteljesebb mértékben kielégítsék igényeiket. Ez a tűzpiros sportautó épp akkora és épp olyan markolnivaló felületekkel rendelkezik, hogy a babák könnyedén és biztonságosan tologathassák. Élénk piros színe magukra vonzza a babák tekintetét és kedves szempárok teszik még vonzóbbá. De ennek a játékautónak a legkülönlegesebb tulajdonsága mégis az, hogy miután egy lökéssel útnak indították, egyszercsak visszafordul!
A Bburagotól megszokott kiváló minőséget képviselik, strapabíróak, beltéren és szabadtéren egyaránt használhatóak, így nyugodtan magatokkal vihetitek a játszótérre is.Ideális ajándék fiúknak és bizony lányoknak is. Ezek a játékautók segítik a kéz-szem koordináció és a finommotorika fejlesztését, sok-sok tologatásra és brümmögésre, és kreatív szerepjátékra csábítják a babákat.
Méret: 10 cm

További információk

Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.