Barion Pixel

IMC Toys Club Petz – BluBlu interaktív bébi delfin (92068)

25995 Ft

A Blu Blu a legédesebb delfin, amely most két új különleges funkciót is tud! Beszéljen Blu Blu -val, és nézze meg, hogyan válaszol a saját delfin nyelvén. Ha alszik beszélj hozzá és a hangodra  felébred! Figyeld, ahogy kinyitja a szemét! Etesd meg a finom hallal, vagy altasd el úgy, hogy megsimogatod a homlokát. Ez a szeretetteljes delfin csak a figyelemedre vágyik, hiányol, ha nem játszol vele, hangjával hívogat.

1 készleten

Cikkszám: 8421134010529 Kategóriák: , ,

Leírás

A kislányok imádják a delfin bébiket, és borítékolható, hogy gondoskodni is szeretnének róluk.
Egy igazi delfin bébi beszerzése persze igen kacifántos, BluBlu, az interaktív delfin viszont mindenki számára elérhető. Ezt az édes plüssdelfint egészen biztosan már az első találkozás után a szívükbe zárják a gyerkőcök. Főleg, ha megtudják, milyen szívszorító a története. BluBlu, a delfin bébi ugyanis vidáman élte mindennapjait szülei társaságában, ám egyszer olyan messzire úszott delfinpapától és delfinmamától, hogy elveszett a hatalmas tengerben. Végső elkeseredésében a part felé vette az irányt, ahol szörföző gyerekek hangját hallotta. Szerencsére persze meglátták a vízben vergődő delfinkölyköt, azonnal befogadták, és gondoskodni kezdtek róla.
Blu Blu a legédesebb kis delfin tudása két új funkcióval bővült.
A gyerekek beszélhetnek hozzá, ő pedig válaszolni fog a saját nyelvén, és ha fel szeretnék ébreszteni, szintén beszélni kell hozzá és figyelni, ahogy kinyitja a szemét. Megetethetik a finom halacskával ( a szája ilyenkor mozog), vagy álomba ringathatják őt simogatással és dédelgetéssel is. Ez a szeretetteljes delfin sok törődésre és figyelemre vágyik, így figyelmeztetni fogja a gyerekeket, ha nem játszanak vele. BluBlu minden kislányt elvarázsol majd tudásával és hatalmas méretével, puhasága miatt pedig ölelni való társuk lesz.
BluBlu, a kis delfin bébi szerethető ajándék minden gyermek számára, akik megtanulhatják vele a gondoskodás és a barátság, valamint a fenti kis történet által a felebaráti szeretet és segítség fontosságát.

BluBlu delfin mérete: 50 cm
Csomagolás méretei: 49 x 30 x 28 cm

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.