Üzlet

 /  / Uncategorized / :Anibent Száraz Sampon 100g

:Anibent Száraz Sampon 100g

Ft648

- +
Cikkszám: AXIS06 Kategória:

Leírás

A bentonit gyógyhatása évszázadok óta ismert, lelőhelyenként erősen változó, Európában kevéssé vannak e célra alkalmas előfordulások. Kifejezetten kedvező gyógyhatással rendelkeznek.
Az eddigi laboratóriumi vizsgálatok során bizonyítást nyert, hogy a bentonit: Jótékony hatású a gyulladással és fájdalommal járó megbetegedésekben és bőrregeneráló hatású
A Száraz sampont elsősorban a fürdetést nem kedvelő kutyáknak, cicáknak ajánljuk. Használata során a szőrzet selymesen csillogó és kellemes illatú lesz. Nem szárítja a bőrt, így gyakori alkalmazást tesz lehetővé. Bőrvédő és nyugtató hatású allantoint tar-talmaz, illetve gyulladásgátló és hajerősítő csalánport.
Adagolás és az alkalmazás módja: Használata során a szőrzet növekedési iránnyal ellentétesen simítva egyenletesen szórjuk be. Ujjaink segítségével dörzsöljük szét a készítményt az állat szőrzetén, majd néhány perc múlva keféljük ki a port és a hozzá tapadt szennyeződéseket. Ügyeljünk rá, hogy a por ne kerüljön az állat szemébe, orrá-ba vagy fülébe.
Minőségét megőrzi: gyártást követő 1 évig
Tárolás: Száraz hűvös helyen, fénytől védve!
Kiszerelés: PE műanyag tégelyben, a biztonsági zár lyukasztott, szóráskor elfordítha-tó, 50g, 100g, 200g-os kiszerelési egységben
Figyelmeztetések: Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kizárólag állategészségügyi vagy ápolási célra!
Összetétel: Bentonit; Csalánpor; Szódabi-karbóna; Allantoin; Kukoricakeményítő por; Kókusztenzid por

További információk

Tömeg 0.1 kg

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed