/ https://dashboard.alhconsulting.hu/drive/1-2e6qa7ZFodWEnEDHTFHopHkJtLQkaQJnENSBED6GgQ

Link 1: https://kisallatkereskedes.hu/termekkategoria/kutya/

Link 2: https://kisallatkereskedes.hu/termek/nd-vaddiszno-alma-sutotok-adult-medium-25kg/

Link 3: https://kisallatkereskedes.hu/elerhetoseg/

 

Miért válassz N&D kutyatápot?

 

Amikor egy gazdi tápválasztás előtt áll, akkor rengeteg mindent figyelembe kell vennie, így alapos körültekintés után is megéri az N&D kutyatápot választani bármekkora méretű és korú ebről van szó.

 

Ha belegondolsz abba, hogy a kutyák alapvetően húst fogyasztanak, illetve fogyasztanának, ha nem háziasítottuk volna őket ilyen nagyon, és csak csekély mértékben van szüksége a szervezetüknek szénhidrátra, akkor máris más szemmel nézed a kutyatápokat.

 

Sajnos a legtöbb táp hemzseg a felesleges szénhidrátoktól, és természetesen sokat nagyon silány minőségben gyártanak, amivel akarva-akaratlanul kutyánk élettartamát rövidítjük meg. A nem megfelelő táplálkozás okozta betegségekről, mint amilyen az elhízás, ne is beszéljünk… Ha tehát igazán jót szeretnél tenni a kutyáddal, kerülöd a felesleges szénhidrátokat!

 

Gabonamentes eledelt minden kutyának!

 

Bár egy kutyának rengeteg kutyafelszerelésre van szüksége, az egyik legmeghatározóbb azonban mégis az, hogy mivel eteted őt. Nagyon résen kell lenni, ugyanis a kutyatápok piaca tele van olyan termékekkel, amik nem igazán tesznek jót a jószágoknak.

 

A legtöbb száraztápnak az a legnagyobb hátránya, hogy telepakolják őket olyan anyagokkal, amire a kutyáknak a legkevésbé sincs szükségük. Ilyen anyag például a gabona, ami ugyebár szénhidrátforrás, és ahogy fentebb írtuk is, a kutyáknak csupán minimális szénhidrátbevitelre van szükségük.

 

Ezért aztán nemcsak felesleges, de egyenes káros is a túl sok szénhidrát, hiszen az elhízáshoz, cukorbetegség kialakulásához vezethet, ami a kutyák esetében éppen olyan veszélyes, mint az embereknél.

 

Ennek következtében az N&D kutyatáp gyártói teljes mértékben kihagyják a receptúrájukból a gabonát, így minden száraztápjuk gabonamentes, ami akár a gluténérzékeny kutyák számára is tökéletes megoldást lehet.

 

Miért jó választás az N&D kutyatáp?

 

Azontúl, hogy nem tartalmaz gabonát, az N&D száraztápban az is különleges, hogy olyan ízekkel és hozzávalókkal dolgozik, amit a lehető legritkább esetben látunk kutyatápok zacskóin, ahol az összetevőket sorolják.

 

Így nemcsak egészséges, hanem igazi gurmé táppal tudod etetni a kutyádat, aki biztosan örömmel fogja fogadni az új ízeket. És milyen ízekkel kínálhatod meg szőrös gyermeked? A kisebb testű, azaz hét kilogramm súly alatt lévő felnőtt kutyákat vaddisznó várja almával és sütőtökkel, valamint a közepes és nagyobb testű felnőtt kutyák is ugyanebben az ízvilágban merülhetnek el. A kölyökkutyákat ugyanakkor csirkehús várja, gránátalmával megspékelve.

 

Ez még emberi fogyasztásban is nagyon klassz ízharmóniát eredményezne, sőt, nagyon egészséges is lenne, hiszen a hús, a zöldség és a gyümölcs az emberek számára is sokkal jobb élettani hatásokat tartogatnak, mint a feleslegesen bevitt szénhidrátok.

 

Minden esetre van megfelelő táp!

 

Szerencsére az N&D gyártói mindenkire gondoltak, így bármekkora testű kutyáknak is találsz a kínálatunkban megfelelő, teljes értékű kutyatápot, sőt, még a kölyökkutyák is külön száraztápot érdemelnek, hiszen teljesen más szükségletei vannak egy kölyöknek, mint egy kifejlett példánynak.

 

Ha szeretnél áttérni az N&D száraztápra, akkor mindenképpen a fokozatosság elve mentén haladj, hogy kutyád szervezetét semmiképp se terhelje meg a gyors váltás! Amit tapasztalni fogsz végül, azt egészen biztosan nem bánod meg, hiszen kutyád energikusabb, életvidámabb és boldogabb lesz!

Ha úgy érzed, mégsem vagy biztos a választásban, és akad még pár kérdésed, akkor fordulj hozzánk bátran, és segítünk neked abban, hogy biztosan a legtöbbet add a kutyusodnak!